Trustpilot
Trustpilot

Samarbejdspartnere

Dansk Varmblod Dansk Hesteforsikring er siden 2007 hovedsponsor for Dansk Varmblod. Se dine fordele som medlem af Dansk Varmblod her
Dansk Islandshesteforening Dansk Hesteforsikring er siden 2008 hovedsponsor for Dansk Islandshesteforening. Foreningen modtager støtte til såvel bredden som eliten.
Concordia Forsikring Concordia Forsikrings kerneområde er skadesforsikring til private kunder, landbrugskunder, mindre og mellemstore virksomheder samt specialforsikringer som f.eks. forsikring for kæledyr og heste.
Himmerland Forsikring Himmerland Forsikring ejer Concordia Forsikring og har gennem mere end 130 år været nordjydernes lokale forsikringsselskab.
Dyrekassen Danmark Dyrekassen Danmark ejes sammen med Dansk Hesteforsikring af Concordia Forsikring. Dyrekassen Danmark tilbyder forsikring til hunde og katte. Alle medarbejdere i Dyrekassen Danmark har en stor interesse og viden om hunde og katte. Derfor er vi i stand til at give den rette behandling såvel ved indtegning af forsikring som ved skadesbehandling.